vacatures

make it happen

#vacatures

Data controller

Als data controller bij Pepperminds ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het managen van onze (geautomatiseerde) data flow in de organisatie. Elke dag weer staan onze Peppers vol enthousiasme op straat, op evenementen of gaan ze langs de deuren om donateurs of leden te werven voor onze klanten.

lees meer

Account – project manager

Als account-projectmanager bij Pepperminds ben jij samen met jouw team salescoaches volledig verantwoordelijk het succesvol runnen van jouw klantprojecten op de vestigingen. Je werkt voor meerdere klanten en hebt als einddoel het behalen van zo goed mogelijke resultaten.

lees meer

Vestigingsmanager

Als vestigingsmanager bij Pepperminds ben je volledig verantwoordelijk voor het runnen van jouw eigen vestiging. Samen met je team bouw je aan de beste salesforce van de wereld door continu betrokken te zijn bij het aannemen, opleiden en coachen van de Peppers die bij je werken.

lees meer

special project manager

‘set your goals and shine’   Purpose of the position As a special project at Pepperminds you are really something…

lees meer

Salescoach

Ben jij iemand met een passie voor sales, die doelgericht werkt en zelf graag het goede voorbeeld geeft? Ben je een coach, een mensen-mens en een teamplayer in één? En je bent toe aan een leidinggevende functie?

lees meer

vacature salespromotor

Als Salespromotor ga je de straat op voor opdrachtgevers zoals het NRC, Cordaid, Greenpeace en WNF. Dus, ben jij niet bang voor een uitdaging, wel resultaatgericht en voer je graag een goed gesprek?

lees meer

#connect

Staat jouw vacature hier niet tussen, maar kan je niet wachten om voor ons aan de slag te gaan?
Bekijk deze opties!

solliciteer