vacatures

make it happen

#vacatures

special project manager

‘set your goals and shine’   Purpose of the position As a special project at Pepperminds you are really something…

lees meer

lunch held(in)

Als lunch held(in) bij Pepperminds verzorg jij vier dagen per week met enorm veel plezier de lunch op onze mooie hoofdkantoor in Haarlem. Met een grote glimlach start jij je dag met het voorbereiden van de lunch door alles klaar te zetten voor onze collega’s.

lees meer

New business director

Als new business director bij Pepperminds ben je internationaal verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe klanten en markten. Geen kans ontglipt jou. Je neemt Pepperminds mee in deze 2e natuur en komt waar een ander nog niet is geweest. Je bent inspirerend, een new business specialist die zichtbaar ons verhaal leeft en (potentiële) klanten hierin meeneemt.

lees meer

Business Controller

Als business controller bij Pepperminds opereer je als een echte business partner binnen onze organisatie. Je support het management en budgethouders met spot on business-analyses (kwalitatief en kwantitatief) en geeft proactief advies. Samen met je collega’s van business innovation en business intelligence ontwikkel je slimme tools om ons inzicht in operationele en financiële performance te vergroten.

lees meer

project manager

Bij Pepperminds geloven wij heilig dat fieldmarketing dé manier is om in contact te zijn en te blijven met de consument. Je neemt het voortouw in de training en motivatie van je team en onze peppers, je bent betrokken bij de locatieplanning en zorgt ervoor dat alle materialen op de juiste plaats en in goede staat zijn. Je inspireert je team om te leren, geeft feedback en zorgt er zo voor dat een ieder in je team bigger & better wordt.

lees meer

Salescoach

Ben jij iemand met een passie voor sales, die doelgericht werkt en zelf graag het goede voorbeeld geeft? Ben je een coach, een mensen-mens en een teamplayer in één? En je bent toe aan een leidinggevende functie?

lees meer

vacature salespromotor

Als Salespromotor ga je de straat op voor opdrachtgevers zoals het NRC, Cordaid, Greenpeace en WNF. Dus, ben jij niet bang voor een uitdaging, wel resultaatgericht en voer je graag een goed gesprek?

lees meer

#connect

Staat jouw vacature hier niet tussen, maar kan je niet wachten om voor ons aan de slag te gaan?
Bekijk deze opties!

solliciteer