fbpx
vacatures

make it happen

#vacatures

Vestigingsmanager

Als Vestigingsmanager bij Pepperminds ben je volledig verantwoordelijk voor het runnen van jouw eigen vestiging. Samen met je team bouw je aan de beste salesforce van de wereld door continu betrokken te zijn bij het aannemen, opleiden en coachen van de Peppers die bij je werken.

lees meer

Salescoach

Je bent een inspirerende leider en runt één of meerdere projecten in ‘the Field’. Je support en coacht jouw team zodat ze continu het beste uit zichzelf kunnen halen en zorgt ervoor dat het jouw teams aan niets ontbreekt om er een succesvolle dag van te maken.

lees meer

Call center agent

Jij weet mensen blij te maken, goed te informeren en een positief gevoel te geven. Dit doe jij telefonisch vanuit de vestiging in Haarlem samen met jouw collega’s van het callcenter team. Een hecht team van jongeren en studenten die er samen elke dag weer een feestje van maken 😊.

lees meer

Salesgoeroe

Als geboren salesgoeroe heb je een passie voor sales. Elke dag opnieuw haal jij je energie uit het aangaan van gesprekken en het succesvol binnenhalen van donateurs of lidmaatschappen. Maar daar blijft het niet bij. Jij wilt meer van je carrière maken en je verder ontwikkelen tot echte salesprofessional.

lees meer

Supercaptain

Als ervaren salescaptain haal jij je energie uit twee dingen: sales én het opleiden en coachen van nieuwe trainees. Je kent alle ins- en outs van het salesvak en hebt je al flink ontwikkeld op het gebied van leiderschap en training en coaching. Maar dat is voor jou niet genoeg. Jij wilt iets van je carrière maken en je verder ontwikkelen.

lees meer

Data controller

Als data controller bij Pepperminds ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het managen van onze (geautomatiseerde) data flow in de organisatie. Elke dag weer staan onze Peppers vol enthousiasme op straat, op evenementen of gaan ze langs de deuren om donateurs of leden te werven voor onze klanten.

lees meer

Graphic Design Stagiair(e) – Studio Pepperminds (Haarlem)

Hou jij ervan om gas te geven en samen met ons team van A tot Z grote campagnes te ontwikkelen? Maar ook je eigen DTP projecten goed neer te zetten? Dan zit jij bij Pepperminds als Graphic Design stagiair(e) goed op je plek.

lees meer

Salespromotor

Goed verdienen, vrienden voor het leven maken én naar de dikste festivals deze zomer? Start nu bij Pepperminds!

lees meer

#connect

Staat jouw vacature hier niet tussen, maar kan je niet wachten om voor ons aan de slag te gaan?
Bekijk deze opties!

solliciteer nu