fbpx
vacatures

make it happen

#vacatures

Medior Payroll & Accounting Assistant

Ondersteun ons energieke team bij Pepperminds International in Haarlem! Als Payroll & Accounting Assistant ben je de onmisbare schakel in onze financiële processen. Met jouw analytische vaardigheden en proactieve aanpak zorg je voor een vlekkeloze administratie, waardoor jouw collega’s kunnen schitteren in het behalen van geweldige resultaten voor onze klanten!

lees meer

Accounting Specialist / Boekhoudguru

Breng jouw passie voor precisie tot leven bij Pepperminds International! Als Accounting Specialist / Boekhoudguru ben je verantwoordelijk voor vlekkeloze financiële processen en ondersteun je diverse teams met nauwkeurige informatie. Een avontuurlijke en ondernemende omgeving wacht op jou, waar jouw talent en flair worden gewaardeerd en beloond!

lees meer

Branch Manager

Als Branch Manager bij Pepperminds ben je volledig verantwoordelijk voor het runnen van jouw eigen vestiging. Samen met je team bouw je aan de beste salesforce van de wereld door continu betrokken te zijn bij het aannemen, opleiden en coachen van de Peppers die bij je werken.

lees meer

Salescoach

Je inspireert graag de volgende generatie verkooptalenten en bent daarnaast een echte ondernemer die niet bang is om initiatief te tonen. Je support, coacht en motiveert jouw team zodat ze continu het beste uit zichzelf halen.

lees meer

Marketing Communicatie Stagiair(e) – HQ Haarlem

Kom bij het gezelligste fieldmarketing bureau van Europa ervaring opdoen. Ga aan de slag met onze interne- en externe communicatie, van nieuwsbrief tot socials en ontwikkel samen met ons team van A tot Z grote campagnes!

lees meer

Graphic Design Stagiair(e) – Studio HQ Haarlem

Hou jij ervan om gas te geven en samen met ons team van A tot Z grote campagnes te ontwikkelen? Maar ook je eigen DTP projecten goed neer te zetten? Dan zit jij bij Pepperminds als Graphic Design stagiair(e) goed op je plek.

lees meer

Salespromotor

Geef je leven een boost met een bijbaan bij Pepperminds! Ontwikkel vaardigheden die niet alleen van pas komen in je huidige job, maar je hele leven lang. Verdien geld (we bedoelen serieus geld!) en vergroot ook nog eens je professionele- én sociale netwerk. Ready to level up? Join us!

lees meer

Call center agent

Jij weet mensen blij te maken, goed te informeren en een positief gevoel te geven. Dit doe jij telefonisch vanuit de vestiging in Haarlem samen met jouw collega’s van het callcenter team. Een hecht team van jongeren en studenten die er samen elke dag weer een feestje van maken 😊.

lees meer

#connect

Staat jouw vacature hier niet tussen, maar kan je niet wachten om voor ons aan de slag te gaan?
Bekijk deze opties!

solliciteer nu