vacatures

make it happen

#vacatures

assistant financial control

Als Assistent Financial Control bij Pepperminds ben jij degene die onze financiële zaken scherp in de gaten houdt. Je bent onderdeel van het Finance team en daarmee ook van ons internationale shared service center.

lees meer

project manager

Als Project manager ben je expert in het realiseren van project doelstellingen. Samen met jouw team van salescoaches en peppers én samen met de klant. In precies dit speelveld weet jij als geen ander wat de betrokken partijen nodig hebben om daar te komen. Je gelooft heilig in sales op locatie en aan de deur door heel NL. Sterker; fieldmarketing is ook wat jou betreft dé manier om in contact te zijn (en blijven) met de consument.

lees meer

Salescoach

Ben jij iemand met een passie voor sales, die doelgericht werkt en zelf graag het goede voorbeeld geeft? Ben je een coach, een mensen-mens en een teamplayer in één? En je bent toe aan een leidinggevende functie?

lees meer

stage pepperacademy (Utrecht)

Je bent een ster in het verkopen en je bent nog beter in het motiveren en inspireren van de mensen om je heen? Je hebt een hands-on mentaliteit, bent zelfsturend en bereid om door het land te reizen? En je bent Captain bij Pepperminds?

lees meer

vacature stagiair office management (Groningen/Leiden/Haarlem/Amsterdam/Breda)

Je draagt bij aan de sfeer op kantoor. Je bent proactief, je hebt affiniteit met sales en je hebt een innovatieve en positieve instelling? Kom je talent in de praktijk toe passen bij een jong bedrijf!

lees meer

#connect

Staat jouw vacature hier niet tussen, maar kan je niet wachten om voor ons aan de slag te gaan?
Bekijk deze opties!

solliciteer