vacatures

make it happen

#vacatures

Salesgoeroe

Als geboren salesgoeroe heb je een passie voor sales. Elke dag opnieuw haal jij je energie uit het aangaan van gesprekken en het succesvol binnenhalen van donateurs of lidmaatschappen. Maar daar blijft het niet bij. Jij wilt meer van je carrière maken en je verder ontwikkelen tot echte salesprofessional.

lees meer

Supercaptain

Als ervaren salescaptain haal jij je energie uit twee dingen: sales én het opleiden en coachen van nieuwe trainees. Je kent alle ins- en outs van het salesvak en hebt je al flink ontwikkeld op het gebied van leiderschap en training en coaching. Maar dat is voor jou niet genoeg. Jij wilt iets van je carrière maken en je verder ontwikkelen.

lees meer

Creative content marketeer

Jij bent verantwoordelijk voor de creatie en productie van de content van ons community platform, campagnes, events en 
op social media. Je ontwikkelt impactvolle formats en concepten die ons merk versterken en de doelgroep inspireren. Of het nu om video gaat, social media, ijzersterke copy of advertising. Dit doe je met een goed gevoel voor stijl, humor, pragmatiek en vooral heel veel energie.

lees meer

Junior content marketeer

Als junior content marketeer bij Pepperminds ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van content voor ons community platform, blog, social media, campagnes en mailings. Je blogt, vlogt, schrijft en fotografeert en weet met deze content onze Peppers én de arbeidsmarkt continu te verrassen en inspireren. Soms ga je gewoon heel simpel met je Iphone op pad, andere keren maak je content in samenwerking met trainers, onze studio of een stagiair.

lees meer

Salescoach Utrecht

Ben jij iemand met een passie voor sales, die doelgericht werkt en zelf graag het goede voorbeeld geeft? Ben je een coach, een mensen-mens en een teamplayer in één? En je bent toe aan een leidinggevende functie?

lees meer

Pilotstore medewerker

Werken bij Pepperminds Avontuur: dat is in één woord wat je kunt verwachten als je bij Pepperminds aan de slag…

lees meer

Vestigingsmanager (regio Randstad)

Als vestigingsmanager ben je volledig verantwoordelijk voor het runnen van een Pepperminds vestiging. Concreet houdt dat in dat je primair verantwoordelijk bent voor de sales resultaten van jouw vestiging. Met jouw continue energie én kennis van sales motiveer en inspireer je je team om te groeien, je bent niet bang om beslissingen te nemen en houdt je hoofd koel als het druk is.

lees meer

Salespromotor

Als Salespromotor ga je de straat op voor opdrachtgevers zoals het NRC, Cordaid, Greenpeace en WNF. Dus, ben jij niet bang voor een uitdaging, wel resultaatgericht en voer je graag een goed gesprek?

lees meer

#connect

Staat jouw vacature hier niet tussen, maar kan je niet wachten om voor ons aan de slag te gaan?
Bekijk deze opties!

solliciteer