studentenbaan

goed verdienen naast je studie?

#make it happen

Je wilt uitgedaagd worden. Elke dag weer bijleren. Nieuwe mensen ontmoeten. En dan ook nog een goed salaris verdienen. Ja toch? Als Salespromotor bij Pepperminds ben je onderdeel van een hecht team. Je bent verantwoordelijk voor het binnenhalen van donateurs voor merken die de wereld een stukje beter maken. Dit doe je als team deur-aan-deur of op straat. Maar kijk er ook niet vreemd van op wanneer je op de tofste events van Nederland staat. Je bepaalt je eigen salaris. Deze bestaat namelijk uit een vast en variabel gedeelte. Onze coaches en trainers hebben een bak aan saleservaring en hebben maar één doel; jou zo goed mogelijk begeleiden in je Pepperminds carrière. Iets waar je de rest van je leven wat aan hebt!

Dus, ben jij 17 jaar of ouder en wil jij je inzetten voor merken die het verschil maken? En ook nog eens een heleboel leren terwijl je dat doet?

solliciteer

projecten

We werken graag voor merken die ons inspireren. De wereld een stukje beter maken. Verder helpen. Bijvoorbeeld Greenpeace, die -net als wij- gelooft in duurzame oplossingen. Maar ook het Rode Kruis, Wereld Natuur Fonds en Alzheimer Nederland. Kortom: merken met een missie. Kom jij bij ons werken, dan nemen we je mee naar de redactie van het NRC, of een opvangplek van het Leger des Heils. Soms gaan we zelfs op fieldtrip naar bijvoorbeeld Congo of Haiti. Zo maken we samen het verschil.

bekijk projecten

 

solliciteer