20 day challenge

20 day challenge

#20daychallenge

Verdien gegarandeerd €2.000,- in 20 dagen.

Welkom bij de Pepperminds 20 day challenge! Dat je hier bent betekent waarschijnlijk dat je wel houdt van een uitdaging. Of dat je gewoon lekker wilt verdienen de komende weken. Hoe dan ook, bij ons gaat dat lukken.

We mogen na een lange tijd binnen zitten namelijk weer aan de slag om donateurs en abonnees te werven langs de deuren en in winkelcentra. Wij kunnen dan ook niet wachten om ons weer in te zetten voor onze opdrachtgevers die juist nu het verschil maken. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

solliciteer direct

hoe het werkt

Kom jij in 8 weken tijd 20 keer werken? Dan verdien je gegarandeerd minimaal €2.000,-. Meer kan natuurlijk ook, dit heb je helemaal zelf in de hand. Je kunt de challenge tot 15 juli starten. Geen ervaring? Geen probleem. Wij leiden je in korte tijd op tot Salesexpert. Tijdens de challenge krijg je maar liefst vier trainingen die je mooi op je CV kunt zetten.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat jij volgens de geldende richtlijnen je werk goed kunt doen. Dus wil jij op gepaste afstand donateurs werven voor het Rode Kruis, Leger des Heils en andere mooie merken en ben je 17 jaar of ouder? Dan is dit de ultieme challenge voor jou! Doe je mee?

ik doe mee

solliciteer

Schrijf je in voor de challenge!

Laat je gegevens achter en plan direct je online intake bij jouw vestiging. Ook als je gewoon wilt solliciteren.

Wil je bij ons werken, maar niet meedoen met de challenge? Dat kan natuurlijk ook. Schrijf je in!

Wil je meer weten over de voorwaarden? Klik hier voor de spelregels.

Eerst de volledige vacature van Salespromotor lezen? Klik hier

 

 

 

 
solliciteer