10 day challenge

10 day challenge

#10daychallenge

Verdien gegarandeerd €1.000,- in 10 dagen.

Welkom bij de Pepperminds 10 day challenge! Dat je hier bent betekent waarschijnlijk dat je wel houdt van een uitdaging. Of dat je gewoon lekker wilt verdienen de komende weken. Hoe dan ook, bij ons gaat dat lukken.

Bij ons ga je aan de slag om donateurs en abonnees te werven langs de deuren en in winkelcentra. Benieuwd hoe het werkt? Lees snel verder of solliciteer direct.

solliciteer direct

hoe het werkt

Kom jij in 5 weken tijd 10 keer werken? Dan verdien je gegarandeerd minimaal €1.000,-. Je kunt de challenge in de hele maand augustus starten. Geen ervaring? Geen probleem. Wij leiden je in korte tijd op tot Salesexpert. Tijdens de challenge volg je maar liefst drie trainingen van onze Pepper Academy die je mooi op je CV kunt zetten. Ben jij na 1o keer werken door je inwerktraject? Dan is die €1.000,- gegarandeerd voor jou. Meer kan natuurlijk ook, dit heb je helemaal zelf in de hand.

Dus wil jij op gepaste afstand (1,5m) donateurs en abonnees werven en ben je 17 jaar of ouder? Dan is dit de ultieme challenge voor jou! Doe je mee?

ik doe mee

solliciteer

Schrijf je in voor de challenge!

Laat je gegevens achter en plan direct je online intake bij jouw vestiging. Ook als je gewoon wilt solliciteren.

Wil je bij ons werken, maar niet meedoen met de challenge? Dat kan natuurlijk ook. Schrijf je in!

Wil je meer weten over de voorwaarden? Klik hier voor de spelregels.

Eerst de volledige vacature van Salespromotor lezen? Klik hier

 

 

 

 
solliciteer