vacatures

make it happen

#vacatures

Branche manager Eindhoven

Als vestigingsmanager ben je volledig verantwoordelijk voor het runnen van een Pepperminds vestiging. Je bent het gezicht van Pepperminds voor jouw team en de Peppers. Je bent een leider, een trainer, coach, recruiter en sales expert gecombineerd in één uniek persoon.

lees meer

project manager

Bij Pepperminds geloven wij heilig dat fieldmarketing dé manier is om in contact te zijn en te blijven met de consument. Je neemt het voortouw in de training en motivatie van je team en onze peppers, je bent betrokken bij de locatieplanning en zorgt ervoor dat alle materialen op de juiste plaats en in goede staat zijn. Je inspireert je team om te leren, geeft feedback en zorgt er zo voor dat een ieder in je team bigger & better wordt.

lees meer

Salescoach

Ben jij iemand met een passie voor sales, die doelgericht werkt en zelf graag het goede voorbeeld geeft? Ben je een coach, een mensen-mens en een teamplayer in één? En je bent toe aan een leidinggevende functie?

lees meer

stage pepperacademy (Utrecht)

Je bent een ster in het verkopen en je bent nog beter in het motiveren en inspireren van de mensen om je heen? Je hebt een hands-on mentaliteit, bent zelfsturend en bereid om door het land te reizen? En je bent Captain bij Pepperminds?

lees meer

vacature stagiair office management (Groningen/Leiden/Haarlem/Amsterdam/Breda)

Je draagt bij aan de sfeer op kantoor. Je bent proactief, je hebt affiniteit met sales en je hebt een innovatieve en positieve instelling? Kom je talent in de praktijk toe passen bij een jong bedrijf!

lees meer

#connect

Staat jouw vacature hier niet tussen, maar kan je niet wachten om voor ons aan de slag te gaan?
Bekijk deze opties!

solliciteer