vacatures

work hard & be nice to people

#vacatures

HR administrator

HR administrator “it’s in the details” Werken bij Pepperminds Avontuur: dat is in één woord wat je kunt verwachten als…

lees meer

Project Manager

Als projectmanager maak je het verschil in ieder project dat je runt. Samen met jouw team salescoaches werk je voor één of meerdere klanten en ben je volledig verantwoordelijk voor de day to day aansturing van jouw project(en). Doel: de beste resultaten realiseren! 

lees meer

Group Controller

Als international group controller bij Pepperminds stuur je de afdeling Accounting & Financial Control aan. Met je team ben onder meer verantwoordelijk voor de maandafsluiting van de groepsmaatschappijen en consolidatie, het maken van de (geconsolideerde) financiële analyses, het verzorgen van periodieke financiële- en management rapportages voor interne en externe stakeholders, budgettering en forecasting, compliance en de jaarrekeningen en aangiften van de groep.

lees meer

Salescoach Nijmegen

Ben jij iemand met een passie voor sales, die doelgericht werkt en zelf graag het goede voorbeeld geeft? Ben je een coach, een mensen-mens en een teamplayer in één? En je bent toe aan een leidinggevende functie?

lees meer

stage pepperacademy (Utrecht)

Je bent een ster in het verkopen en je bent nog beter in het motiveren en inspireren van de mensen om je heen? Je hebt een hands-on mentaliteit, bent zelfsturend en bereid om door het land te reizen? En je bent Captain bij Pepperminds?

lees meer

vacature stagiair office management (Groningen/Leiden/Haarlem/Amsterdam/Breda)

Je draagt bij aan de sfeer op kantoor. Je bent proactief, je hebt affiniteit met sales en je hebt een innovatieve en positieve instelling? Kom je talent in de praktijk toe passen bij een jong bedrijf!

lees meer

#connect

Staat jouw vacature hier niet tussen, maar kan je niet wachten om voor ons aan de slag te gaan?
Bekijk deze opties!

solliciteer