vacatures

work hard & be nice to people

#vacatures

lunch held(in)

Als lunch held(in) bij Pepperminds verzorg jij vier dagen per week met enorm veel plezier de lunch op onze mooie hoofdkantoor in Haarlem. Met een grote glimlach start jij je dag met het voorbereiden van de lunch door alles klaar te zetten voor onze collega’s.

lees meer

assistant financial control

Als Assistent Financial Control bij Pepperminds ben jij degene die onze financiële zaken scherp in de gaten houdt. Je bent onderdeel van het Finance team en daarmee ook van ons internationale shared service center.

lees meer

Salescoach Nijmegen

Ben jij iemand met een passie voor sales, die doelgericht werkt en zelf graag het goede voorbeeld geeft? Ben je een coach, een mensen-mens en een teamplayer in één? En je bent toe aan een leidinggevende functie?

lees meer

stage pepperacademy (Utrecht)

Je bent een ster in het verkopen en je bent nog beter in het motiveren en inspireren van de mensen om je heen? Je hebt een hands-on mentaliteit, bent zelfsturend en bereid om door het land te reizen? En je bent Captain bij Pepperminds?

lees meer

vacature stagiair location services (Haarlem)

Het succes van onze campagnes wordt bepaald door het ontmoeten van de juiste doelgroep. Als stagiair location services doe je onderzoek naar die doelgroepen en locaties waar je deze kunt ontmoeten.

lees meer

vacature stagiair office management (Groningen/Leiden/Haarlem/Amsterdam/Breda)

Je draagt bij aan de sfeer op kantoor. Je bent proactief, je hebt affiniteit met sales en je hebt een innovatieve en positieve instelling? Kom je talent in de praktijk toe passen bij een jong bedrijf!

lees meer

#connect

Staat jouw vacature hier niet tussen, maar kan je niet wachten om voor ons aan de slag te gaan?
Bekijk deze opties!

solliciteer